Websites

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven.

Eerst had alleen de grote ondernemer een website, toen ook de kleine ondernemer, de verenigingen, de bloggers, de huisvrouwen en nu vaak zelfs voor de heb.

Een website is vaak een middel om iemand op te zoeken, te denken aan inderdaad een bedrijf of een sportclub. We zijn tegenwoordig steeds makkelijker ingesteld. Waar je vroeger nog ging kijken bij iemand, gebeurd nu via internet. Wordt je niet gevonden? Maakt niet uit de mensen zoeken wel verder naar een ander die wel laat zien wat gezocht wordt.

Daarom is een website zo belangrijk, ook voor startende ondernemers!

Een website duur? Ja als u alles laat maken omdat u het zelf niet kan is het niet goedkoop. Professionele mensen zetten in een paar simpele handelingen 3 pagina’s op en daar vragen ze zo € 150-199 voor. Daarvoor moet u vaak nog wel zelf uw text invoegen en de website onderhouden en bent u meestal ook nog niet eens goed vindbaar op google.

Wilt u nou juist een website die aanspreekt, waar u zelf uw idee in kwijt kan, waar als het moet u zelf aanpassingen kunt doen maar als u daar geen zin/verstand van heeft dan over kan laten en goed vindbaar zijn op google ongeacht het aantal pagina’s?!

Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik werk op basis van gemaakte uren en per uur betaalt u mij €25 ex. BTW.

Moet uw website van de grond af aan worden opgebouwd, geen probleem! Daar gaan we samen voor zitten om te kijken wat u leuk vindt en daarmee starten we de basis van de site. Een pagina meer of minder hierin maakt ook niet uit.

Wilt u zelf niet al de text invoeren en uw website SEO (vindbaarheid in Google) proof maken, ook geen probleem, regel ik ook voor u. Kortom alles kan gedaan worden door mij en alles wat ik reken, van begin af aan is €25 ex. BTW per uur.

Toepassingen en extra widgets behoren ook allemaal tot de mogelijkheden!

Voor informatie voor het opstarten, onderhouden, veranderen, verbeteren, etc van uw website, het opzetten van bedrijfsfacebookpagina’s, google+ bedrijfspagina’s en nog veel meer kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen!

Info@charming4u.nl of 0642114957

Websites ontworpen door Charming 4 U, Klik hier

Websites in onderhoud door Charming 4 U, Klik hier

Facebookpagina’s die zijn gestart en in onderhoud, Klik hier

Ook kunnen wij folders, flyers, posters en overige voor u ontwerpen, Klik hier

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl |