Webshop

Webshop

Snel en gemakkelijk (online) de magnetische sieraden van Energetix Bingen bestellen?! Dat kan via onze webshop!
Uw bestelling is vaak binnen 3 dagen in huis, gelijk geleverd vanaf de fabriek zonder verzendkosten!

Wat is nou gemakkelijker en  lekkerder om vanuit uw luie stoel op uw gemak de sieraden te bekijken en te bestellen?
Vaak hebben we op het evenement waar we aanwezig zijn niet de gehele collectie bij ons (deze is namelijk zeer uitgebreid) of net uw maat niet meer omdat deze uitverkocht is. Op de computer kunt u al onze catalogi bekijken en de beschikbare sieraden ook in de webshop terug vinden met de beschikbare maten erbij.

De collectie voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren zijn netjes onderverdeeld net als de SportEx bandjes, de wellness-accessoires en de Powerdrink.

U kunt voor alles bij ons terecht: kettingen, hangers, armbanden, bedels, ringen, oorbellen, broches, horloges, massagemagneten, noem maar op!
Let wel op, niet alles heeft magneten in zich!

 

Klik hier om naar de webshop te gaan

 

Onze webshop is in Juli 2014 veranderd waardoor ik u niet meer direct naar bepaalde catalogi kan sturen. Als u nu op de bovenstaande link klikt krijgt u op de startpagina direct alle catalogi te zien waar u een keuze uit kunt maken om te bezichtigen.

De sieraden in de Catalogi geven vaak een beter beeld dan in de webshop zelf.
Ze geven een realistischer beeld wat ontbreekt in de webshop waar de details weer veel beter zichtbaar zijn.

Onthoudt het nummer van het sieraad wat u interesseert, deze kunt u rechts bovenin in  voeren waarna u gelijk naar het artikel geleid wordt.

main2013

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl | www.dogstotaal.nl | charming4u.energetix.tv |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *