Over Aloe Vera

Over Aloe Vera

Er zijn ongeveer 400 soorten aloë planten. Het zijn allemaal vetplanten aangetroffen in droge gebieden over de hele wereld.
Ze hebben allen hun eigen heilzame werking, maar er is slechts een soort die al millennia lang is erkend voor zijn magische vermogens en kalmerende werking – Aloë Barbadensis Miller.

Verslagen van deze plant bestaan op Sumerische kleitabletten uit 2200 voor Christus.
Cosmetische en heilzame voordelen; Aloë werden gewaardeerd door de oude beschavingen van Egypte, China, Griekenland, Rome, India en Arabië.
Net als deze oude beschavingen, beveelt Forever aloë aan om zijn verzachtende, verzorgende eigenschappen.

Forever gebruikt de meest waardevolle en exclusieve aloë vera om haar producten voor onze gezondheid en schoonheid mee te verrijken.
Forever bezit zelf alle aloë plantages, waar de Aloe wordt geteeld, die zij gebruiken om de producten te maken, waardoor ze u de zuiverheid en heilzame werking van al de producten kunnen garanderen.

Meer dan alleen een Balsem tegen verbranding

U weet waarschijnlijk dat aloë vera een verkoelende werking heeft en het verbrande huid en andere huidproblemen verzacht.
Terwijl verbrande huid verzachten één van de verbazingwekkende kwaliteiten van aloë is, is er zo veel meer te vertellen over deze plant.
Aloë is een vetplant die goed gedijt in zelfs de droogste woestijnen, aloë vera planten zijn sierlijke bladeren gevuld met honderden voedingsstoffen en vocht dat goed is voor zowel de binnen als buitenkant van het lichaam.

Forever biedt tientallen producten met gestabiliseerde aloë vera in haar zuiverste, meest krachtige vorm. Van voedingsdranken tot kalmerende lotion, en schoonheidsbehandelingen, u zult meteen het verschil merken met aloë vera. Elk product dat we aanbieden voedt en verzacht, helpt uw algehele welzijn en gezondheid te verbeteren.

 

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl  | www.dogstotaal.nl | charming4u.energetix.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *