Dog’s Totaal

Dog’s Totaal

Wij hebben in Lochem een totaalconcept in samenwerking met Handelsonderneming de Graaff.

Charming 4 U is verantwoordelijk voor Dog’s Totaal Lochem met Trimsalon voor met name de hond, de verkoop van de hondenbenodigdheden van Handelsonderneming de Graaff en eigen producten en het plannen van afspraken en communicatie met klanten.

Verder werken wij in de weekeinden met de evenementenstand van Handelsonderneming de Graaff waar wij Kynologische evenementen mee af gaan om producten te verkopen.

 


Dog’s Totaal is een totaalconcept voor de hond in Lochem.

Sinds 31 maart 2013 hebben wij de deuren geopend met in eerste instantie 3 bedrijven. Sinds oktober 2015 bestaat Dog’s Totaal uit 2 bedrijven. Handelsonderneming de Graaff en Charming 4 U. Charming 4 U is verantwoordelijk voor alles wat er met Dog’s Totaal gebeurd. Inplanningen, verkopen, te woord staan van: alles.

U kunt uw hond brengen voor een heerlijke verwenbeurt in onze trimsalon en als u de hond op komt halen iets lekkers of een mooie nieuwe lijn uitzoeken.

We hebben een dierentolk, mooie sieraden voor mens en dier, aloe vera producten, een lopende band voor honden die te dik zijn of revalidatie nodig hebben en fotografie.

Dog’s Totaal heeft een haal en brengservice voor de trimsalon. Ook kunnen wij voor u thuiszorg verzorgen als u bijv. op vakantie gaat of een weekeindje weg. Medicatie geven is ook geen probleem.

Per 2014 geven wij ook gehoorzaamheidscursussen en natuurlijk kunt u ook terecht bij ons met probleemgedrag van uw hond.

Heeft u vragen, neem dan contact op met info@dogstotaal.nl, of via 06-42114957

www.dogstotaal.nl

 

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl |  www.dogstotaal.nl |

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *