Geld (bij)verdienen?

Geld (bij)verdienen?

Wie wil er tegenwoordig niet wat extra geld verdienen of zelfs een volledig inkomen.
Gewoon voor erbij of misschien wel als eigen ondernemer?
Maarja waar begin je. Je wilt toch wel wat begeleiding, coaching en advies want zelf iets opstarten is niet zomaar gedaan.
En dat (bij)verdienen willen we misschien ook wel eerst proberen naast de huidige baan of studie en/of alleen op part-time basis ipv gelijk op fulltime basis.

Wat als ik nou zeg dat dit mogelijk is, zonder hoge investeringen, met begeleiding, coaching en advies door niet alleen mij maar een heel netwerk aan mensen.

En dat geld dat we (bij)verdienen ook nog eens een box 3 inkomen is, overerfbaar is naar nabestaanden en dat je een passief inkomen op kunt bouwen waar je zelf dus niks meer aan hoeft te doen als je er geen zin meer in hebt?

Interesse gewekt? Geweldig!

Ik ben op zoek naar mensen die stevig in hun schoenen staan, die iets van hun leven willen maken, uit een uitkering willen komen en hun best willen doen om voor zich zelf wat op te starten. Die interesse hebben in mensen en kunnen netwerken.

Je hebt zelf de keuze met welke producten je op het gebied van Beauty & Wellness wilt gaan werken.

Wij werken niet op de manier van leuren met producten, productavonden geven, mensen voorliegen om producten te verkopen oid.
Wat wij doen is zelf de producten gebruiken, de ervaring delen, mensen laten ervaren die interesse hebben door een sample van een product uit te delen en als deze persoon enthousiast is over het product en deze aan wil schaffen dan kan dat of via jou of via je website.

Er zijn dus geen voorraden nodig of extreem veel geld om veel producten te kopen.
Er zijn geen maandelijkse verplichtingen en geen minimale afnamen of inschrijving in de kvk nodig. Al raden we je als het goed gaat lopen wel aan om een kvk inschrijving aan te vragen.

Je bestelt je producten direct via je eigen distributeurs ingang dus geen tussenpersoon en je bouwt voor jezelf een korting op waardoor je de producten goedkoper kan inkopen, zelf kunt gebruiken en samplen.

Verkopen en promoten kan op elke mogelijke plaats, zo gek als je het maar kan bedenken.
Je werkt waar je wil en wanneer je wil!

Nog steeds interesse?

Wij maken graag een keer een afspraak met je om je persoonlijk alles uit te leggen, je
vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en je helpen aan te melden. Dit mag ook gewoon telefonisch hoor!

We hebben op Facebook ook verschillende groepen waar je met al je eventuele vragen
terecht kan en met collega’s contact kan hebben.

Distributeur worden is vrij eenvoudig en kan online.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl | www.dogstotaal.nl | charming4u.energetix.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *