FAQ

FAQ

Vraag; Hoe lang duurt het voordat de magnetische armband gaat werken?
Sommige mensen merken al binnen een hele korte tijd de positieve werking. Bij andere duurt het iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt ook van de klachten af. Een oude en/of chronische klacht heeft meer tijd nodig om opgeruimd te worden. Ook kan de klacht in eerste instantie verergeren. Uiteindelijk zou u meer energie moeten voelen en zich beter moeten voelen.

Vraag; Heeft de magneettherapie bijwerkingen of zijn ze schadelijk?
In de homeopathie is het bekend dat klachten eerst kunnen verergeren, dit komt bij het dragen van magneten ook voor. Maar met het dragen van de mooie Energetix sieraden is dit geen moeilijke opgave. Om de afvalstoffen snel te helpen verwijderen raden wij u aan veel water te drinken.de sieraden zijn ook niet schadelijk voor het lichaam en ook niet verslavend

Vraag; Hoe lang blijven de magneten werken en wat voor een sterkte hebben ze?
Op onze Neodymium magneten geven wij levenslange garantie. De magneten verliezen 1% in 100 jaar.de magneten hebben meestal een waarde van 0.12 Tesla, het EHBO hart is een van de sterkste magneten met 0,22 Tesla.

Banner5_NL_VP_1

Vraag; Moeten de sieraden de huid raken?
Nee, de magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken.

Vraag; Waarom voel ik geen verschil?
Er kunnen vele redenen zijn. Om er één te noemen: Het is in het bijzonder erg belangrijk om genoeg water te drinken 1,5-2 liter water per dag wordt aangeraden . Magneet therapie is niet bedoeld om alleen zo nu en dan toe te passen. Vooral in het begin is het belangrijk dat u uw armband alleen af doet bij het douchen of zwemmen. Als u al energiek bent en geen bijzondere klachten heeft zult u mogelijk bewust geen veranderingen merken. De magneet therapie werkt echter ook beschermend tegen de schadelijke invloeden van mobiele telefoons en o.a. ook tegen de vervuiling (electrosmog) van huishoudelijke apparatuur en computers. Magneten kunnen ook mentaal effect op u hebben.U kan zich bijvoorbeeld beter concentreren of neemt makkelijker een ingrijpende beslissing. Effecten van de magneet zijn dus ook afhankelijk van het type persoonlijkheid in brede zin. De magneet therapie en het dragen van magnetische sieraden kunnen klachten voorkomen. Het gebruik van mineralen en vitaminen bevorderen ook de gezondheid gelijk ook de magneten.

Vraag; Kan ik de sieraden omhouden bij douchen/baden?
Behalve de sieraden met Zirkonia’s of andere steentjes kunt u alle sieraden om houden tijdens het baden of douchen. We raden u aan de sieraden niet te dragen bij het baden in zee of in chloorwater. Zout en chloor kunnen de vergulding aantasten. Heet water lost lijm op, zodat steentjes en magneten eruit kunnen vallen. Ook haarlak, parfum en wasmiddelen kunnen uw sieraden beschadigen.

Vraag; Wat voor materiaal is er voor de sieraden gebruikt?
Energetix magneetsieraden en accessoires zijn gemaakt van edelstaal of zijn hoogwaardig verguld/gerhodineerd en laten zich uitstekend combineren met andere juwelen. De sieraden kunnen dus ook gedragen worden bij een nikkel-allergie. Soms kan er een allergische reactie ontstaan als er een beschadiging is op de vergulde laag. Aangeraden wordt om dan de armband een maand te laten liggen zodat er een natuurlijke corrosie laagje over ontstaat. Sinds 2013 hebben we ook een lijn van sieraden voor het sporten gemaakt van siliconen.

Banner7_NL_VP_1

Vraag; Moet ik mijn Energetix sieraad altijd dragen?
U kunt de sieraden dag en nacht omhouden. De magneten geven u bescherming tegen elektromagnetische straling, hier komt u dagelijks mee in aanraking. Magneettherapie is een natuurlijke therapie en iedereen reageert hier anders op. Doet u wat u zelf prettig ervaart.

Vraag; mijn pols verkleurt groen door het dragen van een koperen armband
Veel mensen ondervinden dat de armband op hun pols groen afgeeft als resultaat van de natuurlijk reactie van de zuurtegraad van de huid en het koper. Ook geeft dit aan dat het lichaam koper nodig heeft. De groene plek maakt u eenvoudig schoon met zeep en water of met citroensap. Als u geen last wil hebben van het koper, smeer dan transparante nagellak aan de binnenkant over het koper heen.

 

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl | www.dogstotaal.nl | charming4u.energetix.tv |

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *