Distributeur worden

Distributeur worden

Energetix distributeur worden en bezig zijn met mensen, mooie en betaalbare sieraden en bovenal extra geld verdienen of zelfs de kost ermee verdienen? Dat kan!

Zo werkt het

Welkom in de wereld van magneet sieraden, waarin vele dingen net iets anders zijn. Hier wordt de goede sfeer bepaald door: plezier, een positieve instelling, geluk, welzijn en inkomsten mogelijkheden. Hiervoor zijn aan de ene kant onze sieraden verantwoordelijk, waar mensen enthousiast over zijn en aan de andere kant ons efficiënte distributie systeem.

Onze sieraden gaan direct via onze onafhankelijke distributeurs naar onze klanten. Dit systeem biedt unieke mogelijkheden, om er part-time of full-time mee te weken, zelfs een fantastische carriëre, zoals dat alleen in directe verkoop mogelijk is.
Wij ontvangen dagelijks reacties van onze distributeurs, die hun droombaan gevonden hebben. Het best kunt u zelf uw beeld bepalen.

Ons distributie systeem

Wij verkopen onze sieraden direct via onafhankelijke distributeurs. De exclusieve sieraden collectie, in een aantrekkelijk prijs segment, volgt de trends over heel de wereld en mag rekenen op het enthousiasme van miljoenen klanten. De magneetkracht is een sterk aanvullend argument in de groeiende wellness markt.

Het spectrum van de werkzaamheden varieert van part-time tot een middelgroot bedrijf met een dynamisch groeiend team. Deze mogelijkheden zijn kenmerkend voor de directe verkoop, dat zich sinds vele jaren naast de klassieke detailhandel en de postorder bedrijven, manifesteert. Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen als zelfstandige partner werkzaam in de directe verkoop. Jaarlijks zetten zij producten met een waarde van meer dan 114 miljard euro om. Door alle experts worden de toekomst perspectieven als uitgesproken positief beoordeeld. Onafhankelijk van de economische omstandigheden worden in directe verkoop sinds jaren bovengemiddelde groeicijfers bereikt. Directe verkoop biedt in elke economische situatie een aantrekkelijk beroepsmatig alternatief.

Wij werken, als lid van internationale directe verkoop organisaties, strikt volgens de ethische regels en hebben ook daardoor een serieuze, succesvolle en in de branche erkende onderneming opgebouwd.
Natuurlijk is het zo dat er niet gelijk bergen met goud voor handen liggen maar met een beetje enthausiastme en tijd kunt u komen tot dat beetje extra voor die vakantie of u zelf gewoon voorzien in uw levensonderhoud.
Hebben wij nu uw nieuwsgierigheid geactiveerd, neem dan contact met ons op voor al uw vragen.

Vriendelijke groet
Veronique

Banner10_NL_VP

 

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl | www.charming4u.nl | charming4u.energetix.tv |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *