Energetix Bingen

ENERGETIX Bingen is marktleider op het gebied van directe verkoop van magneetsieraden. In dit hoofdstuk meer informatie over Energetix Bingen.

Oprichting ENERGETIX:2002als ENERGETIX GmbH & Co. KG:2007 Hoofdkantoor:Bingen am RheinZakelijke doeleinden:Ontwikkeling en directe verkoop van magneetsieraden en wellness productenMedewerkers:72Licentie partners inOost Europa, Puerto Rico, Australië en in MongoliëVerkoop naar catalogus prijzen:75 milj. per jaar   

 

Magneetsieraden …

De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

… ontworpen door ENERGETIX

Onze ontwerpers vinden inspiratie in actuele trends en in de wensen van onze klanten. Door grensoverschrijdende samenwerking onstaan unieke creaties in de typische stijl van ENERGETIX Bingen, die wereldwijd met enthousiasme ontvangen worden. Elk jaar ontstaat er een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende magneetsieraden met de beste kwaliteit.

 

Liefdadigheid

ENERGETIX Bingen ondersteunt de Hugo Tempelman stichting.
Sinds 1990 leidt de nederlandse arts in Zuid-Afrika een vooruitstrevend project in de strijd tegen Aids en ter verbetering van de levensomstandigheden van duizenden mensen.

Krachtiger – succesvoller – gezamelijk

Als koploper in de magneetsieraden en directeverkoop sector versterken wij onze kern competenties en duurzame economie, om wereldwijd onze distributeurs en medewerkers betere financiële perspectieven te bieden.

Wij bieden daarmee steeds meer mensen de kans op een vervuld leven in een beroep, dat vreugde en plezier geeft en helpt wensen en dromen te vervullen.

Openheid, eerlijkheid, respect en vertrouwen tekenen onze constante, doelgerichte werk. Sociale competentie bepaalt de omgang met elkaar. Met onze liefdadigheidsprojecten nemen wij onze sociale verantwoording ook voor de behoeftigen in de samenleving.

160x90_blau_NL_VP_da

Charming 4 U |  Kwinkweerd 117A | 7241 CW Lochem | 0642114957 | info@charming4u.nl | www.dogstotaal.nl | charming4u.energetix.tv |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *